top of page

Gestió patrimonial i de lloguers

Si tens una o més d'una propietat a vegades no disposes del temps suficient per poder-ne tenir la cura necessària. La gestió es pot complicar més si decideixes llogar-ne o tens alguna propietat llogada. Eurofincas ens encarreguem tant del manteniment de la propietat com del procés de lloguer.

Actualment Eurofincas administrem propietats de 210 clients amb un total de 600 finques en propietat vertical, ubicades a Barcelona Ciutat, Esplugues de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Saragossa, Palma de Mallorca, Eivissa i Madrid. Entre els nostres clients hi ha promotors, inversors, entitats benèfiques i particulars. Les finques que administrem, tant en propietat horitzontal com en propietat vertical, són edificis destinats a primer habitatge, segona residència, oficines, locals i industrials.

Les claus del nostre model d'èxit

speech-bubble.png
Comunicació 24/7

Et mantenim sempre al corrent sobre qualsevol fet que es pot donar en la propietat i del procés d'arrendament a través de l'àrea clients

property.png
Manteniment de la propietat

Tenim cura perquè la propietat estigui en perfecte estat. Gestionem qualsevol tasca de manteniment o reparació necessària i n'avaluem els pressupostos.

rent.png
Gestió òptima del lloguer

Analitzem els interessats per triar un llogater adequat, respectuós amb la propietat i solvent. Reunim la documentació necessària i en preparem el contracte. 

buy.png
Gestió econòmica

Ens ocupem del pagament de les despeses, de les liquidacions d'impostos, dels informes periòdics als propietaris i de l'anàlisi de rendibilitat.

conversation.png
Comunicació amb l'arrendatari

Som els teus representants en qualsevol comunicació amb l'arrendatari. Fem un seguiment i control de la renovació de contractes i d'actualizació de la renda​

problem-solving.png
Resolució d'incidències

Estem al teu costat i defensem els teus interesson en qualsevol problema que pugui sorgir en la propietat o entre tu i l'arrendatari

Demana un estudi i pressupost

Tens una propietat i vols que ens encarreguem del seu manteniment o estàs interessat en llogar-la?

pexels-andrea-piacquadio-3823488.jpg

L'equip que estarà al teu costat

_DSC4499_edited.jpg
Angeles Cardiel

Administradora de finques

linkedin.png
_DSC4566_edited.jpg
Eva Sánchez

Gestora patrimonial

linkedin.png
_DSC4486_edited.jpg
David Cardiel

Assessor immobiliari

linkedin.png
_DSC4505_edited.jpg
René Paredes

Assistent

linkedin.png

Què opinen els propietaris d'Eurofincas?

Més d'un centenar de persones a qui administrem la seva propietat ens ha valorat amb una nota mitjana de 4,7 sobre 5 a Google Review.

Descarrega't la Revista d'Eurofincas

Coneix com treballem a Eurofincas i aprofundeix en els serveis que oferim als propietaris d'un immoble.

Fes clic aquí per descarregar-te la Revista d'Eurofincas

_DSC4495.jpg
bottom of page