top of page

Mesures de seguretat a l'habitatge durant les vacances

L'època de vacances és on hi ha més casos de robatoris. Per evitar-ho, Eurofincas et fem algunes recomanacions i suggeriments i així podràs gaudir cent per cent les teves vacances.


  1. Instal·la un sistema de seguretat: Considera la instal·lació d'un sistema de seguretat a la teva llar, com ara alarmes, càmeres de vigilància o sensors de moviment. Això pot dissuadir els intrusos i proporcionar-te tranquil·litat.

  2. No comparteixis els teus plans a les xarxes socials: Evita publicar detalls sobre els teus plans de vacances a les xarxes socials abans o durant la teva absència. Els delinqüents poden utilitzar aquesta informació per saber que la teva casa estarà buida.

  3. Demana a un veí de confiança que reculli el teu correu: Una acumulació de correu i paquets al buzó és un senyal clar que no hi ets a casa. Demana a un veí o amic de confiança que reculli el teu correu regularment per evitar que s'acumuli.

  4. No deixis senyals evidents d'absència: Evita deixar cortines completament tancades o llums apagades durant tota la teva absència. Utilitza temporitzadors per encendre i apagar les llums, simulant l'activitat normal a casa.

  5. No deixis objectes de valor a la vista: Guarda els teus objectes de valor, com ara joies, diners en efectiu i dispositius electrònics, en un lloc segur o en una caixa de seguretat. Mantenir-los fora de la vista reduirà la temptació pels lladres.

  6. Contracta un servei de manteniment del jardí: Si tens un jardí, contractar algú perquè el cuidi mentre estàs de vacances donarà l'aparença que hi ha activitat a casa.

  7. Assegura portes i finestres: Abans de sortir de casa, assegura't de tancar i bloquejar totes les portes i finestres. Considera la possibilitat d'utilitzar portes blindades i les goles, a més d'instal·lar serrures anti bumping (mètode de robatori que obre les portes sense forçar la cerradura).

  8. No deixis missatges a l'enregistrament automàtic: No deixis missatges que indiquin que no hi ets a casa. Si tens un enregistrament automàtic, simplement digues que no pots contestar en aquest moment.

  9. Demana a algú de confiança que revisi la casa: Si és possible, demana a algú de confiança que visiti la teva casa regularment durant la teva absència. Aquesta persona pot verificar si tot està en ordre i prendre mesures en cas de qualsevol problema.

  10. Notifica a la policia i als teus veïns: Informa la policia local sobre la teva absència i proporciona'ls un número de contacte d'emergència. També pots notificar als teus veïns de confiança perquè estiguin alerta i puguin informar de qualsevol activitat sospitosa.

Recorda que la seguretat de la teva llar és fonamental per gaudir de les vacances, així que assegura't de seguir aquests consells i prendre les precaucions necessàries abans de marxar. Des d'Eurofincas et desitgem un viatge segur i que gaudeixis de les teves vacances! 🌴

5 views0 comments
bottom of page